Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst

Het is een bekend gezegde dat ook voor onze vereniging geldt. Een uitstekende jeugdbegeleiding heeft mede bijgedragen aan de groei in de afgelopen jaren. Ten aanzien van jeugdbadminton is WSV momenteel een absolute topspeler in de regio. Een status waar we trots op zijn. WSV beschikt over 4 ervaren jeugdtrainers, ieder met hun eigen stijl en specialisme. De hoofdtrainer adviseert en ondersteunt de jeugdtrainers indien noodzakelijk, maar zal op de woensdagmiddag zelf niet aanwezig zijn.

"WSV Badminton, meer dan alleen senioren", is het motto van de jeugdafdeling. We gaan uit van een vooruitstrevend ambitieniveau, waarbij we de ontwikkeling van de jeugd als individuele badmintonners willen stimuleren. Plezier en enthousiasme staat voorop, maar met de juiste drive en de wil om beter te worden, kunnen jeugdspelers bij WSV moeiteloos doorgroeien. 

Wie interesse heeft kan zich aanmelden voor de introductiecursus. In 4 lessen behandelen we in sneltreinvaart diverse aspecten van het badminton. Deelname is gratis en vrijblijvend. Badmintonervaring is niet vereist. Het enige wat we verwachten is inzet, enthousiasme en een glimlach. Na 4 weken besluit je of je echt lid wordt. Rackets zijn aanwezig. Informeer naar de mogelijkheden. 

Wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen met Jan Ilbrink (tel. 055 - 5 402 802 / 06 2282 3968. b.g.g. via mail).

 

jeugdleden