Kledinglease

Vanaf Januari 2014 is er een verplichte kledingleaseregeling van kracht binnen de Volleybalafdeling. Dit betekent dat jeugdleden een wedstrijdshirt en een trainingspak in bruikleen krijgen en de Senioren een wedstrijdshirt van WSV.

Hiervoor wordt een jaarlijkse vergoeding gevraagd van € 24,- voor jeugdleden en € 12,-- voor Senioren die in 4 termijnen a € 6,- 0f vier termijnen a € 3,00 in Januari, April, Juli en September samen met de contributie wordt geïnd.

Bij ontvangst van de kleding dient het lid een bruikleenovereenkomst te ondertekenen. Indien het lid jonger is dan 18 jaar, dient een ouder of verzorger deze overeenkomst te tekenen.

Het lid verklaart door het onderteken van deze overeenkomst, de regels zoals vermeld in het kledingreglement te kennen en na te leven. Bij normaal gebruik van de kleding die alleen gebruikt mag worden tijdens wedstrijden (het is toegestaan om in de wedstrijdkleding naar de wedstrijd te gaan), is een lid altijd verzekerd van goede kleding. Indien een lid bijvoorbeeld een te klein shirt heeft, kan deze via de kledingcommissie kosteloos omgewisseld worden voor een nieuw shirt.

Het lid is zelf verantwoordelijk voor het wassen van de kleding. Om de kwalitiet van de kleding (en de bedrukking) zo lang mogelijk te garanderen, is er een wasvoorschriift opgesteld.

Aan het einde van ieder seizoen dient elk lid zelf zijn eigen kleding weer in te leveren bij de kledingcommissie zodat deze gecontroleerd en eventueel vervangen kan worden.

Heb je vragen over de kledingleaseregeling, of wil je kleding ruilen? Neem dan contact op met de kledingcoördinator

Wo 23-08 16:45 Start training (junioren)
Za 26-08 14:00 WSV - SDVB Barneveld
Vr 01-09 20:00 Start ARC-competitie