Lidmaatschap

WSV is een vereniging voor de hele familie. Kom eens langs voor een kennismaking en hopelijk kunnen we u uiteindelijk ook overhalen om lid te worden van onze sportclub. Lid worden kan gedurende het gehele seizoen. Het verenigingsjaar loopt van 1 augustus tot 1 juli. Tussentijds opzeggen is mogelijk. U blijft echter wel contributieplichtig tot het einde van het seizoen. Hieronder de verwijzingen naar de contributies van de verschillende afdelingen...

Betaling vindt uitsluitend plaats via automatische incasso. Leden die binnen hetzelfde verenigingsjaar gelijktijdig lid zijn van meerdere afdelingen, kunnen profiteren van een extra korting op de contributie.    
   
Leergeld cheque voor lage inkomens
De afgelopen jaren hebben inwoners van Apeldoorn met een inkomen rond het bijstandsniveau een sportcheque ontvangen van de Gemeente om daarmee de contributie te kunnen voldoen. Deze regeling is door de bezuinigingen bij de Gemeente stopgezet.

WSV accepteert nog wel steeds de Leergeld cheque van de Stichting Leergeld. Deze stichting wil in het gat springen dat is ontstaan door het wegvallen van de sportcheque.

Gezinnen die van een minimaal inkomen rond moeten komen kunnen zich aanmelden bij de Stichting Leergeld. Deze stichting kan dan de Leergeld cheque uitschrijven, waarmee de contributie en sportkleding van kinderen van 4 tot 18 jaar kan worden betaald. WSV heeft vanuit zijn maatschappelijke functie een regeling getroffen met de Stichting Leergeld, waardoor deze stichting niet het gehele contributiebedrag hoeft te financieren.

Voor meer informatie over de Stichting Leergeld kan je terecht op de website van de stichting:
http://www.leergeld.nl/pages/de-regio-s/apeldoorn-voorst.php