WSV Badminton, een gezellige vereniging voor jong en oud

leechongweiDe afdeling badminton van WSV, opgericht in 1979, is één van de grootste badmintonclubs in de regio. We beschikken over een eigen accommodatie, een modern complex waarin zijn opgenomen 10 badmintonbanen, ruime kleedkamers en een gezellige kantine. Dit voordeel van een eigen thuishaven draagt bij aan de sfeer die er heerst binnen de vereniging. Kom bijvoorbeeld eens kijken op een vrijdagavond, onze vrije speelavond, en je ziet districtspelers, recreanten of onze toppers uit de jeugd op de baan staan.

WSV biedt ieder lid de mogelijkheid om op zijn eigen niveau, competitief of recreatief, te kunnen badmintonnen. Nieuwkomers of "herintreders" wordt via de introductie-trainingen onder deskundige begeleiding de basisbeginselen van het spel bijgebracht, waarna ze als volwaardig lid hun kennis en kunde kunnen bijschaven tijdens de vrije speelmomenten. De meer ervaren badmintonner kan zich aanmelden om mee te spelen in de diverse competities. Naast de training op maandag- of dinsdagavond worden er wedstrijden gespeeld op vrijdagavond of zondagochtend. Ten aanzien van de jeugd kunnen we vertrouwen op een goed team aan trainers en begeleiders en proberen we iedereen enthousiast te maken, en te houden, voor de sport.

Steeds meer mensen ontdekken dat badminton met recht de snelste racket- en indoorsport ter wereld mag worden genoemd. Het is veel meer dan een "camping-sport". Wie goed wil badmintonnen moet kracht, bliksemsnelle reflexen, snelheid, uithoudingsvermogen en een goede hand-oog-coördinatie bezitten. Maar badminton is een sport voor iedereen. Wij nodigen u graag uit voor een gratis kennismaking.

visitekaartjes

WSV Badminton Apeldoorn - WSV Badminton Apeldoorn - WSV Badminton Apeldoorn - WSV Badminton Apeldoorn

de omnisportvereniging voor badminton, basketball, volleybal, dynamic tennis en voetbal.

Wo 23-08 16:45 Start training (junioren)
Za 26-08 14:00 WSV - SDVB Barneveld
Vr 01-09 20:00 Start ARC-competitie