Dynamictennis

Kom eens kijken en doe mee

Dynamictennis is een attractieve racketsport voor jong en oud, voor dames en heren. Dynamictennis combineert de voordelen van tafeltennis, lawntennis en badminton tot een dynamische sport. Het wordt gespeeld volgens tafeltennisregels, met super-licht materiaal op een badmintonveld met het net op tennishoogte.

Speeltijden
maandag  van 09:30 tot 11:00 en van 20:00 tot 23:00 uur
donderdag  van 09:30 tot 11:00 uur
vrijdag  van 19:00 tot 20:30 uur 
zondag  van 11.30 tot 14.00 uur (zie informatie hieronder)

Voor wat betreft de zondag uren gelden er wat afzonderlijke regeltjes. Er kan incidenteel op zondagen vrij gespeeld worden, waarbij wel rekening gehouden dient te worden met de competitiewedstrijden die ook op die tijden gespeeld worden. In de WSV-agenda staan de zondagen vermeld waarop gespeeld kan worden. Spelen op zondag is een leuke gelegenheid om de ochtendspelers en de avondspelers met elkaar te laten spelen.

Kom kennismaken
Voor een eerste kennismaking kunt u op bovenvermelde tijden(behalve op zondag) meespelen. Wij spelen altijd achter in de zaal, achter het zwarte scherm. Vraagt u daar even naar de zaalwacht. Hij of zij zal u introduceren en wegwijs maken. Neemt u wel sportkleding en sportschoenen mee. Na een kennismakingsperiode kunt u besluiten om lid te worden hetgeen u de mogelijkheid biedt te spelen op genoemde tijden en deel te nemen aan toernooien, regiocompetitie en Nederlandse kampioenschappen.

Meer weten?
Indien u nadere informatie wenst, kunt u telefonisch contact opnemen met Hans Heins (06-83539664). Wij heten u van harte welkom.

 enig-idee