Accommodatie

WSV is de trotse bezitter van een modern sportcomplex. De mooi gelegen accommodatie aan de Voorwaarts beschikt over vier voetbalvelden met verlichting, een hoofd- en een jeugdtribune en een ruime sporthal. De goed geoutilleerde kleedkamers voor de afdeling voetbal bevinden zich onder het clubhuis en onder de hoofdtribune. De kleedkamers voor de zaalsporten zijn boven te vinden, naast de kantine. Ook deze kleedkamers zijn ruim en voorzien van douches. De kantine biedt een gezellig onderkomen aan zowel leden als bezoekers van ons sportpark. Vanaf  het balkon heeft iedereen goed zicht op alle sportvelden. 

Sfeerproeven? Iedereen is van harte welkom op ons sportcomplex. Er zijn altijd mensen aanwezig om vragen te beantwoorden of uitleg te geven over hoe zaken bij WSV zijn geregeld.

  Hoofdtribune kantine_en_sporthal   Speelplaats met_veld_2_en_3  
  Hoofdveld met hoofdtribune. Op de achtergrond de sporthal met links de kantine.   Speelplaats voor kleine kinderen, met daarachter veld 2 (kunstgras)  

 

  Kantine buitenkant   Terras met_ingang_kantine  
  Hooggeplaatste kantine met uitzicht over de velden. Onder de kantine zijn de kleedkamers en het wedstrijdsecretariaat van de afdeling voetbal.   Ingang van de kantine, via de buitenkant met een trap bereikbaar. Minder valide bezoekers kunnen beneden via een lift naar boven.  

 

  Kantine bar   Kantine darts  
  In de kantine een gezellige bar.   De ruime kantine biedt voldoende faciliteiten om je te vermaken.