Lid worden van WSV Voetbal?

Iedereen vanaf 4 jaar kan gedurende het jaar lid worden van WSV. Wil je eerst even kijken of eerst een paar keer gratis meetrainen, ook dat kan. Neem hiervoor contact op met de wedstrijdsecretaris van jouw leeftijdscategorie.


Hoewel we als vereniging ruimte hebben om te groeien, kan het gebeuren dat je niet direct geplaatst kan worden in een team (bijv. lidwordeni.v.m. grootte van de teams). Maar hierover krijg je snel bericht van de wedstrijdsecretaris.

Speel je nu bij een andere vereniging, maar wil je wellicht de overstap maken naar WSV? Je hebt bij ons de mogelijkheid om mee te trainen, voordat je een definitief besluit neemt. Voordat je bij ons mee mag trainen, willen we wel graag een ingevuld toestemmingsformulier van je huidige vereniging.

Nieuwe leden kunnen zich eenvoudig aanmelden door onderstaand aanmeldingsformulier te printen, in te vullen en op te sturen naar de ledenadministratie. Wij hebben er voor gekozen om het formulier niet digitaal te laten vullen, omdat we jouw bankrekeningnummer en handtekening nodig hebben t.b.v. de automatische incasso.

inschrijfformulier nieuw_lid_2016

Advertentie

Zo 30-04 14:00 WSV - Robur et Velocitas
Vr 05-05 19:00 geen speelgelegenheid
Zo 07-05 14:00 Achilles'12 - WSV
Ma 08-05 19:45 Voorjaars ledenvergadering voetbal
Vr 12-05 00:00 Basketball kamp
Zo 14-05 14:00 WSV - Schalkhaar
meer...