GEZOCHT: BAR COÖRDINATOR
 Vanuit het hoofdbestuur zijn wij op zoek naar 10 coördinatoren voor de bar. 
Wat doe je als bar coördinator? 
Zoals de functienaam aangeeft zal je de werkzaamheden van de vrijwilligers achter de bar coördineren. Dit betekent dat je de barvrijwilligers ontvangt, uitleg geeft over de taken en werkzaamheden en sturing geeft. Bij het sluiten van de bar zorg je ervoor dat de vrijwilligers op de juiste manier de bar en de kassa sluiten. 
 
Waarom is een bar coördinator belangrijk?
In een team van 10 coördinatoren plan je jou aanwezigheid. Samen met de portefeuille houder Horeca & Evenementen denk je na over veranderingen en verbeteringen binnen de horeca van WSV. Naast de inkomsten is het clubhuis de huiskamer van de vereniging. Omdat dit zo belangrijk is staat er ook een kleine vergoeding tegenover.
 
Weet jij van aanpakken en organiseren en wil jij zorgen voor het mooiste visite kaartje van de vereniging?
 
Meldt je dan aan als bar coördinator of stel je vraag via:
225 antwoorden

Reacties zijn gesloten.