Lift defect

Helaas is al sinds enige tijd de lift bij WSV buiten werking. Dit geeft veel overlast, het clubhuis is hierdoor niet toegankelijk voor bijvoorbeeld onze rolstoel basketballers en anderen die van de lift gebruik maken. Ook de gehele voorraad van het clubhuis moet met mankracht de trap opgedragen worden.

Ondanks dat de lift zijn technische levensduur inmiddels heeft overschreden zijn er diverse pogingen gedaan om de lift te repareren. Nieuwe printplaten, onderdelen van de besturing etc. zijn vervangen, maar helaas hebben dit het probleem niet kunnen oplossen.

Inmiddels zijn er bij verschillende partijen offertes opgevraagd voor reparatie en/of vervanging van het gehele besturingssysteem.

Dat dit voor WSV een forse investering is, zal duidelijk zijn, maar we zien de noodzaak in van een goed functionerende lift en geven hier dus zeker prioriteit aan. Hopelijk zal dit op korte termijn opgelost kunnen worden.

Voor nu vragen we jullie begrip voor deze vervelende situatie, vooral voor de mensen die afhankelijk zijn van de lift.

WSV beheer