Lid worden van WSV Voetbal?

Voetbal Nieuws – Dinsdag 31-10-2017

Iedereen vanaf 4 jaar kan gedurende het jaar lid worden van WSV. Wil je eerst even kijken of eerst een paar keer gratis meetrainen, ook dat kan. Neem hiervoor contact op met de wedstrijdsecretaris van jouw leeftijdscategorie.

Hoewel we als vereniging ruimte hebben om te groeien, kan het gebeuren dat je niet direct geplaatst kan worden in een team (bijv. i.v.m. grootte van de teams). Maar hierover krijg je snel bericht van de wedstrijdsecretaris.

Speelde je afgelopen jaar bij een andere vereniging, maar wil je wellicht de overstap maken naar WSV? Je hebt bij ons de mogelijkheid om mee te trainen, voordat je een definitief besluit neemt. Voordat je bij ons mee mag trainen, willen we wel graag een ingevuld toestemmingsformulier van je huidige vereniging.

Nieuwe leden kunnen zich eenvoudig aanmelden door onderstaand aanmeldingsformulier te printen, in te vullen en op te sturen naar de ledenadministratie. Wij hebben er voor gekozen om het formulier niet digitaal te laten vullen, omdat we jouw bankrekeningnummer en handtekening nodig hebben t.b.v. de automatische incasso.