Vanaf 25 september houdt WSV zich aan de richtlijnen die gelden voor de horeca in sportkantines. Dat wil zeggen dat er ook in onze sportkantine gewerkt wordt met een coronatoegangsbewijs. Dit geldt alleen voor mensen ouder dan 13 jaar, die plaats willen nemen in de kantine.

  • Ik wil eten / drinken afhalen:

Je bent van harte welkom om in de kantine eten of drinken af te halen. Bij binnenkomst houdt je rechts aan. Je bestelt bij de bar of snackhoek en neemt het eten/drinken mee. Dit mag je vervolgens buiten of op het terras nuttigen. Niet in de kantine zelf. Je hoeft geen coronatoegangsbewijs te laten zien.

  • Ik wil eten / drinken in de kantine nuttigen in het zitgedeelte:

Je bent van harte welkom om plaats te nemen in het zitgedeelte van de kantine. Bij binnenkomst houdt je links aan. Je besteld bij de bar en laat hier ook direct je QR code van je coronatoegangsbewijs zien aan de barmedewerker. Je mag naar binnen met zo’n code die gebaseerd is op jouw vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag. Bekijk hier hoe je aan zo’n toegangsbewijs komt. Heb je de app nog niet? Download ‘m hier.

  • Ik wil naar de WC in het clubhuis:

Je mag gewoon gebruik maken van de toiletten in het clubhuis. Je hoeft geen coronatoegangsbewijs te hebben.

Overige maatregelen

Het clubhuis dient uiterlijk om 00.00 uur te sluiten. Er is geen belemmering meer ten aanzien van het maximumaantal bezoekers en entertainment is toegestaan.

Het is de verantwoordelijkheid van ons allemaal om ons aan de regels te houden en jezelf en anderen niet bloot te stellen aan het risico van een coronabesmetting. Voorkom daarbij ook een hoge boete voor de vereniging. We vragen je medewerking richting onze vrijwilligers bij het checken van het toegangsbewijs. Op die manier kunnen we als sportkantine open blijven!

Heb je nog andere vragen over coronavirus en sport? Bekijk hier de FAQ vanuit NOC*NCF.

We zijn vanuit de overheid nog steeds verplicht om een registratie en gezondheidscheck te doen bij binnenkomst. Hiervoor liggen formulieren bij de entree, je mag dit formulier ook online invullen. Tevens staat er desinfectiemiddel en wijzen we je op de basis regels: was vaak en goed je handen, geef elkaar de ruimte, 1.5m blijft een veilige afstand, blijf thuis bij klachten en laat je direct testen!

Blijf gezond, denk aan en om elkaar en hopelijk tot ziens op de club!

Algemeen Bestuur WSV