Zondag, 19 december 2022

Vandaag was het zover, na vijf jaar heb ik afscheid genomen als Algemeen Voorzitter van Omnisportvereniging WSV.
Een drukke maar enorm leuke tijd. Vol energie ben ik vijf jaar geleden begonnen met als voornaamste opdracht om rust te brengen, sport te faciliteren en het complex te exploiteren. Volgens mij is dit samen met mijn medebestuurders prima gelukt! Ondanks dat de laatste twee jaar alles door Corona redelijk is vertraagd hebben wij niet stil gezeten. Wij hebben niet alleen op de winkel gepast maar ook echt mooie stappen gezet in een gezonde toekomst voor deze mooie vereniging. Een nieuwe organisatie structuur, de inzet van Trello als ‘vastlegging’ tool, vervangen van de LED verlichting in de zaal, terugbrengen van het eigen gebruik, introduceren van drankmunten, het 100 jarig bestaan en een volledig nieuwe inrichting van de kantine inclusief nieuwe koffie apparatuur en een nieuw kassa systeem.

Dit alles met oog op de toekomst. De rol van de vereniging is veranderd. Waar in het verleden de vereniging naast de kerk en het café het centrum van een dorp vormde krijgt een vereniging nu steeds meer een maatschappelijk karakter. Vooral in deze tijd van individualisering kan een vereniging echt verenigen. WSV is in Apeldoorn uniek, een eigen complex met een eigen sporthal biedt enorm veel mogelijkheden om samen met de leden deze maatschappelijke rol in te vullen. Vitaal Sportpark de Voorwaarts zou een ultieme mogelijkheid zijn om deze rol in te vullen. Niet alleen voor onze leden maar ook voor de rest van de Apeldoornse inwoners een unieke mogelijkheid om samen te kunnen sporten. De plannen hiervoor liggen er en worden verder uitgewerkt, een fantastische opdracht voor mijn opvolger Mark Meyer om dit op te pakken zodat Omnisportvereniging WSV ook de komende decennia een vitale sportvereniging van formaat zal blijven.

Ik wil iedereen bedanken die mij heeft geholpen, advies heeft gegeven en van tips heeft voorzien. Alleen samen is dit mogelijk!! Medebestuurders, Mark, heel veel succes met de volgende stappen!

Dennis Wooning