Beste WSV-leden,

Afgelopen zondag was de Algemenen Ledenvergadering van Omnisportvereniging WSV. In meerdere opzichten was het een bijzondere ledenvergadering. In de eerste plaats omdat we elkaar door de corona crisis niet in het clubhuis hebben kunnen ontmoeten voor deze ledenvergadering en wij een digitale ledenvergadering hebben gehouden. Maar ook omdat er gisteren afscheid genomen is van Dennis Wooning en Gerrit Onderstal, twee bestuurders die zich jaren hebben ingezet voor WSV. Beiden vanaf deze plaats nogmaals heel veel dank voor het vele werk wat jullie de afgelopen jaren hebben verzet voor WSV!

Daar waar bestuurders vertrekken treden ook weer nieuwe bestuurders aan. Jullie hebben mij gisteren gekozen tot Algemeen Voorzitter van Omnisportvereniging WSV. Heel veel dank voor het vertrouwen! Laat ik mij nog even kort voorstellen. Mijn naam is Mark Meyer. Ik ben 58 jaar en ik ben getrouwd. Wij hebben 3 volwassen kinderen en wij wonen sinds 2008 in Apeldoorn. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als manager in de medische hulpmiddelen industrie. In mijn vrije tijd loop ik graag hard, doe ik aan tennis en wij gaan graag naar concerten en films.

Ik sluit graag aan bij de woorden die Dennis in zijn afscheidsbericht op de website heeft geschreven: WSV is in Apeldoorn uniek! En er liggen hele mooie uitdagingen om de rol van WSV voor haar leden en voor de Apeldoornse samenleving verder te versterken. De komende tijd zullen we deze uitdagingen verder oppakken.

Voor nu zullen wij eerst als samenleving en vereniging door deze nieuwe lockdown moeten periode moeten komen. De corona maatregelen leiden er toe dat we per 19 december het clubhuis en de sporthal hebben moeten sluiten. Dit duurt in ieder geval tot 14 januari. Buiten kan er voor de leeftijdsgroep tot en met 17 jaar nog wel worden gesport. Ook door deze vervelende periode zullen wij als vereniging weer heen komen. Blijf in contact met elkaar en steun elkaar waar nodig!

Sluit ik af met iedereen, mede namens het Algemeen Bestuur, hele fijne Kerstdagen en een mooie Jaarwisseling te wensen. We zien elkaar hopelijk snel weer in het nieuwe jaar!

Hartelijke groet,

Algemeen Voorzitter, Mark Meyer